Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudnák pénzt szerezni?

Hogy tudnák pénzt szerezni?

Figyelt kérdés
Játszok a stardoll-on de most a stardoll akadémián van egy olyan feladatom hogy vegyek egy körömlakkot, amivel nincs is semmi baj csak az hogy nincs sd-m (stardollárom ami nagyon értékes) de nem tudok szerezni és anyukám nem engedi meg hogy vegyek.
2013. jan. 28. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
anyukád helyében én sem engedném
2013. jan. 28. 12:38
 2/6 A kérdező kommentje:
ezzel most nem nagyon segítettél :D :/
2013. jan. 28. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Munkával.

Vagy így:

[link]

Jól értem, hogy virtuális javakért akarsz valódi pénzt kiadni? Anyukádnak teljesen igaza van.

"van egy olyan feladatom hogy vegyek egy körömlakkot"

Lehet hogy én vagyok elfogult, de a "győzd le a Földet megtámadó űrlényeket", vagy "szerezd meg az Ezeréves Tölgyfapálcát a gonosz Cadric varázslótól" értelmes feladatoknak tűnnek, amikhez kell némi ügyesség, és általában extrapénz nélkül is kivitelezhetők. Ez viszont nettó lenyúlás.

2013. jan. 28. 13:06
 4/6 anonim válasza:
Játékra pénzt költeni *,* há mi a faxnak?
2013. jan. 28. 19:29
 5/6 A kérdező kommentje:

talán mert szeretek vele játszani és féltékeny vagyok arra a sok emberre aki superstar meg royality :/

bezzeg a farmerramára meg anyám költhet

egy kicsit sem k****gség :(((

2013. jan. 30. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:

"bezzeg a farmerramára meg anyám költhet "

Segíteni sajnos még mindig nem tudok érdemben (munkaával lehet pénzt keresni), de ez a megjegyzés "made my day", ahogy az angol mondja.

2013. jan. 30. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!