Sims 2 HIBA. Tudsz segíteni?
Figyelt kérdés
Fenntvan az összes nagy kiegészítő a gépen,és most felraktam végül az egyetemet(a telepítőlemeze letöltött,mert csak az eredeti volt meg és ugye 2 kell hozzá..)aztán letöltöttem hozzá egy javító patchet,mert volt benne 1-2 hiba.Az most megoldódott,viszont most meg nem lehet legjobb barát,vagy gazda kapcsolatban állat és sim...(úgy szoktam csinálni,hogy beírom a boolprop testin...stb kódot és felhúzom a kapcsolataikat,aztán csináltatok velük vmi pozitívat)akkor mindig barátok lesznek most viszont semmi...segíthet egy pets javító patch?(eddig mindig tökéletesen működött a sims,most viszont már 4x rakom újra az egészet...hol a letöltés hibásítja meg hol valami baja van..úgy unom már)Mit lehetne tenni?2013. jan. 27. 16:32
1/1 anonim válasza:
honnan szedted le az egyetemet?
Mik voltak benne a hibák??
És lehet hogy a kód rontja el a géped de azért a kérdésre válaszolj oks mert így nem nagyon tok segíteni!
am honnan van a patch és milyen hibára szedted le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!