Ilyenkor mit mond?
Figyelt kérdés
PewDiePie penumbrás videóinál figyeltem fel arra, hogy amikor ment akkor elkezd énekelni valamit..
Ott mit mond, mert nem teljesen értem??
2013. jan. 26. 18:30
1/5 anonim válasza:
Mi lenne, ha linkelnél, mert az itt lévők 99%-nak fogalma sincs, mi az a pewdidi, a maradék 1% -a pedig nem tud angolul (ha egyáltalán angol a szöveg, mert a kérdésből ez sem derül ki...)
2/5 anonim válasza:
Én tudom, hogy ki az a Pewdiepie, és ha elküldesz egy ilyen videót, megpróbálom kitalálni, hogy mit mond. (Nem tudom, hogy a penumbrás mire utal.)
Elég sokszor énekli, hogy: "They see me rollin', they're hatin'", lehet, hogy ez az. Kérlek reagálj, és segítek! :)
*Brofist!* :D
3/5 anonim válasza:
a Penumbra egy játék, elég sok videója van vele, viszont én sem tudom, mire gondol a kérdező pontosan, mert nem láttam mindet, most pedig nincs kedvem a 20perces részekben keresgélni, de ha linkelsz egyet akkor talán tudok segíteni. :)
4/5 anonim válasza:
"a maradék 1% -a pedig nem tud angolul"
Lol, ez azért kicsit téves. :D Angoltudás nélkül nehéz lenne Pewdiepie-t nézni.
5/5 anonim válasza:
Miért lenne nehéz angoltudás nélkül nézni?
Valaki így is nézi de kukkot sem ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!