Félni akarok. Javaslatok?
Figyelt kérdés
Már egy ideje megfigyeltem magamon, hogy nem félek sem pc játéktól, sem horrorfilmektől. Hiányzik az adrenalin. Játszottam már slendert, végigvittem a fear 2t, és az amnesiat. Nem mondom, hogy meg se rezzentem ezeknél, pl az amnesiat csak tobb sungal tudtam vegigvinni. De ezek óta semmi. Komoly ötleteket várok.2013. jan. 25. 21:14
11/21 anonim válasza:
Szerintem szólj be pár cigónak az utcán és egyből lesz félnivalód,pár monoklid,és a dopamin szinted is megugrik egy kicsit ugyan is az váltja ki a félelmet nem az adrenalin.Azt érzik meg a kutyák is némelyik emberen azért támadnak.Ha igazi adrenalinra vágsz akkor ejtőernyős ugrás vagy sziklamászás.
12/21 A kérdező kommentje:
Na jo hogy nem azt irtad hogy rugjak seggbe egy oroszlant. En most kifelyezetten film/jatek otletekre voltam kivancsi
2013. febr. 6. 20:53
13/21 anonim válasza:
Ha horrort nézel legyen ott veled egy-két csajszi ők olyanokat sikítanak ha megijednek hogy téged is a frász tör ki.
14/21 anonim válasza:
Ha félni akarsz nézz utánna ki az a The Rake! :D ( nem ajánlom)
15/21 H. Bela válasza:
MacGyver 3. évad 8. rész - Az Özvegy-szikla (The Widowmaker)
Az első 15 perc uncsi de utána izgi.
16/21 anonim válasza:
nézd meg a Péntek 13 cimü film 5-9 részig mert az 1 2 3 4 töl ugyse féslsz és ha ez nem elég nézd meg a 2009 es remakejét
17/21 A kérdező kommentje:
a rake-et vegigvittem. egy kalap kaki es nagyon alap. elso nehany probalkozasnal volt valami hatasa. a filmajanlatok nagy reszet meg mar lattam. a sorozatreszt nem nezem meg. az sorozat, lehet h kene tudnom nemi elozetes dolgokrol nem? eroltessetek meg magatokat emberek :D
2013. márc. 12. 14:09
19/21 anonim válasza:
És a világok harca mitől is lenne félelmetes? Az egy akció-sci-fi.
20/21 anonim válasza:
Tedd a kezedet a monitorra,küldöm az energiát.1.......2.......3.......és most FÉLJ!
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!