Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Félni akarok. Javaslatok?

Félni akarok. Javaslatok?

Figyelt kérdés
Már egy ideje megfigyeltem magamon, hogy nem félek sem pc játéktól, sem horrorfilmektől. Hiányzik az adrenalin. Játszottam már slendert, végigvittem a fear 2t, és az amnesiat. Nem mondom, hogy meg se rezzentem ezeknél, pl az amnesiat csak tobb sungal tudtam vegigvinni. De ezek óta semmi. Komoly ötleteket várok.

2013. jan. 25. 21:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem szólj be pár cigónak az utcán és egyből lesz félnivalód,pár monoklid,és a dopamin szinted is megugrik egy kicsit ugyan is az váltja ki a félelmet nem az adrenalin.Azt érzik meg a kutyák is némelyik emberen azért támadnak.Ha igazi adrenalinra vágsz akkor ejtőernyős ugrás vagy sziklamászás.
2013. febr. 6. 12:46
 12/21 A kérdező kommentje:
Na jo hogy nem azt irtad hogy rugjak seggbe egy oroszlant. En most kifelyezetten film/jatek otletekre voltam kivancsi
2013. febr. 6. 20:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha horrort nézel legyen ott veled egy-két csajszi ők olyanokat sikítanak ha megijednek hogy téged is a frász tör ki.
2013. febr. 7. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha félni akarsz nézz utánna ki az a The Rake! :D ( nem ajánlom)
2013. febr. 24. 12:25
 15/21 H. Bela válasza:

MacGyver 3. évad 8. rész - Az Özvegy-szikla (The Widowmaker)

Az első 15 perc uncsi de utána izgi.

2013. febr. 28. 16:13
 16/21 anonim válasza:
nézd meg a Péntek 13 cimü film 5-9 részig mert az 1 2 3 4 töl ugyse féslsz és ha ez nem elég nézd meg a 2009 es remakejét
2013. márc. 8. 15:13
 17/21 A kérdező kommentje:
a rake-et vegigvittem. egy kalap kaki es nagyon alap. elso nehany probalkozasnal volt valami hatasa. a filmajanlatok nagy reszet meg mar lattam. a sorozatreszt nem nezem meg. az sorozat, lehet h kene tudnom nemi elozetes dolgokrol nem? eroltessetek meg magatokat emberek :D
2013. márc. 12. 14:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Világok harca filmet láttad?
2013. márc. 23. 09:26
 19/21 anonim ***** válasza:
És a világok harca mitől is lenne félelmetes? Az egy akció-sci-fi.
2013. márc. 23. 11:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Tedd a kezedet a monitorra,küldöm az energiát.1.......2.......3.......és most FÉLJ!

XD

2013. márc. 23. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!