Hogy van ez a Diablo 3-nál?
Figyelt kérdés
Vennék használtam egydiablo 3 cd-t. A kérdés az lenne, h ugyanazon cd-vel én be tudok regelni új battlenet accountot, vagy kibannolnak végérvényesen vele. Mert ugye ezzel a cégek már játszottak egy acc-ön. Koszi2013. jan. 24. 21:58
1/6 anonim 

válasza:

Nem fog működni. A dvd igazándiból nem is lényeges, mivel a battle.net-en tudtommal le lehet tölteni az egész játékot. Itt ami igazán számít az az érvényes battle.net account. Ezt kérjed mindenképp, majd ha megkaptad azonnal lépj be és változtass jelszót, mert ezzel még csúnyán visszaélhet az előző tulajdonos.
2/6 anonim 

válasza:

Csak megsúgom, hogy a dvd-n egy pár megabájtos downloader van ami battle.net-ről szedi le a játékot. Ha ott nincs felhasználod (nyilván nemlehet egy kulcsot 2x regizni) akkor nem fogsz játszani sem.
3/6 anonim 

válasza:

Szerintem ne vegyèl hasznàltam....
4/6 anonim válasza:
Attól függ hány ezer Forintot spórolsz és mennyire rendes, megbízható a barátod.
5/6 anonim 

válasza:

Ahogy előttem is írták a többiek a Diablo 3-nál mindegy honnan szerzed meg a programot. A lényeg a battle.net account. Ha a játékkód már hozzá van rendelve egy fiókhoz, akkor másikhoz nem vehető már fel. Elkérheted épp a bnett account infóit és változtathatsz jelszót, de vedd figyelembe, hogy ha a saját nevén regisztrálta, akkor később jelszólopásra hivatkozva bármikor visszaszerezheti személyi azonosító másolattal az accountját. Persze ha megbízol benne, akkor megpróbálhatod ezt is. Mellesleg az account adás-vétele a Blizzard szerint tiltott dolog.
6/6 anonim 

válasza:

Nem ér ennyit, az még elképzelhető,hogy nem akarja visszavenni,de ha bármi gond van az accountal te nem tudsz a supportal intézni semmit.Első körben képet kérnek valamilyen hivatalos okmányról.A beregisztrált személyi adatokat nem tudod megváltoztatni.A régi tulajdonos nem biztos,hogy ugrál neked,ha baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!