Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Portal 2-ben Chell meghalt?

A Portal 2-ben Chell meghalt?

Figyelt kérdés

Azt halottam amikor GLaDOS elengedi és elősszőr megáll a lift az a 4 lövészrobot (turret) lelövi. Utána a búzatábla a görög mitológiában az az ég jele (hallottam) szerintetek? Itt egy link: http://www.youtube.com/watch?v=wYps-kGPh78

olyan 3:9 nél vannak a robotok 3 perc 9 mp-nél.

A lelövés nincs animálva de lehet hogy direkt nem akarták

animállni.

2013. jan. 24. 20:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nyilván meghalt, aztán kisétált az ajtón a hulla. Nem tudom miért olyan nehéz összerakni, hogyha valakinek kinyílik egy ajtó és kilépked, akkor van ott valaki.
2013. jan. 24. 21:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Remélem nem halt meg!
2013. jan. 24. 21:09
 3/13 A kérdező kommentje:

Úgy halottam nem állítom csak hallottam hogy a robotoknál valószínűleg meghal mert GLaDOS nem sok esély hogy élve elengedi. Wikin is olvastam [link]

utolsó bekezdés.

2013. jan. 24. 21:13
 4/13 anonim ***** válasza:

"Egyes elméletek szerint ezek végeznek is velünk, mert az ezt követő cselekmény kissé szürreális. S kevéssé valószínű az is, hogy GLaDOS elenged élve minket."

Az is kevésbé valószínű volt, hogy emlékezni fog a férjére, mégis megtörtént a programja ellenére.

2013. jan. 24. 23:51
 5/13 daniel128 ***** válasza:
nem wheatley halt meg chellt glados szabadon engedte
2013. febr. 17. 18:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Wheatley se halt meg csak az űrbe került :)
2013. febr. 17. 19:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Az lehet hogy lelövette a turretekkel és utána már csak "álmodott", de akkor előtte GLaDOS miért nem dobta ki az űrbe Wheatley-vel együtt? Sztem azért ilyen h a Valve ha akar akkor tudjon, ha nem akar akkor ne kelljen csinálnia hozzá folytatást.
2013. júl. 28. 18:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Van benne valami
2013. júl. 29. 07:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem elég kicsi az esélye hogy meghalt,de nem valószínűtlen
2013. aug. 30. 19:27
 10/13 anonim válasza:
Én nem játszottam a játékkal csak vidón láttam a végigjátszást de a végén GLaDOS énekel nekünk és arrók énekel hogy mennyünk el és vissza se jöjjünk. Szerintem ez azt jelenti hogy végülin elengette. De a lövészrobotok is keresés módban voltak de továbbengették.
2013. okt. 22. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!