A mesterlövész c. játéknál a 3. pályán leáll a játék, és kiírja, hogy egy programnak leállt a működése. Mi lehet a gond? (Kérlek, olvasd el a leírást! )
Amikor a 3. pályára érek, a játék teljesen leáll, kiléptet, és ahárhányszor betöltöm a mentést, mindig kiléptet. Rendesen van telepítve, amúgy semmi gond nincs vele.
Egy dologra figyelmes lettem, ami felhozható lehetéges oknak. Amikor megnyomom a "c" gombot, ami ugyebár megjeleníti a tárgyakat amik nálam vannak, akkor kiléptet. Valahol már láttam, hogy ilyenkor át kell rakni másik, régebbi billentyűzetre, mert az új akár bezavarhatja a játék működését. Lehet, hogy ez a megoldás?
Amúgy a gépem teljesen új, full felbontáson megy a játék, sokkal de sokkal újabb játékok is tökéletesen futnak rajta, tehát ez nem kavarhat be. Ja igen, Windows 7. Eredetileg WinXP-re lett a játék kitalálva, de ezért van a WinXP kompatibilitási mód, amit már szintén kipróbáltam.
Kérlek, írjátok le véleményeteket! Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!