Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraft basictől...

World of Warcraft basictől kicsit magasabb szintű oktatás?

Figyelt kérdés

Először is leszögezem, hogy nincs helye offnak, miszerint a játék trágya, mindenkinek szíve joga eldönteni, mihez nyúl.

Régebben játszottam kb 2-3 éven keresztül, azonban csak szórakozásképpen, és nem sikerült olyan mértékben elsajátítanom a dolgokat, hogy tudjam, hol kezdődik egy jó pvp karakter. (Ja, és nem alap rate-en, hanem kicsit magasabban, tehát hamarabb ott voltam a 80-on, wotlk-n)

Haverommal úgy döntöttünk, hogy ismét belevágunk, azonban most alap rate-es szerveren (asszem taurira fog esni a választás) és kellene egy kiindulópont, ahonnan elsajátítanék néhány dolgot. A pap áll hozzám a legközelebb, és annak a shadow ága, azt mondják, ha valaki tudja kezelni, ez lehet a legeredményesebb karakter, pusztító jelleggel fut végig más pvp kasztokon. Persze mindegyiknek megvan a maga előnye (kíváncsi is lennék, ti melyiket preferáljátok, indokkal, ha lehet, írjátok le) azonban e mellett tartanék ki. Ha van olyan oldal, ahol a shadow pap témát mélyebben ki tudnám vesézni (lehetőleg magyar, tudom hogy előnyösebb angol oldalakat olvasni, de hátrányban vagyok az angol nyelvvel, pláne ha "kocka" kifejezések is "elhangzanak), linkeljetek.

Érdekelne emellett, hogy a fejlődés során milyen profokat húzzak, vagy inkább azt kimaxolás után?

Jól jönnének a tanácsok.

Nem tudom fontos e, de megszoktam régebben az allit, ezért ott is maradnék, de ha van nyomós(!) indokotok arra, hogy váltsak hordára, leírhatjátok, bár legtöbb embernek olyan közhelyes induktív érve van, hogy az alliance 14 év alatti emberekkel van felruházva.. az ilyeneket mellőzzük.

2013. jan. 24. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Hali :D

Először is énis Shadow Priest vagyok , csak az eredeti/Ragnaros/Alliance-ban. Ha a taurira mész kalkuláld bele hogy a játékélmény töredéke se az eredetinek .

Ajánlom a Noxxic.com oldalt összes kaszt és role guide pvp-re és pve-re is levan írva .

SHP Pve: [link]

SHP PvP: [link]

Bal oldalt tudod nézegetni :

Stat Priority

Reforging

Gems & Enchants

Spec Builds & Glyphs

Ilyen fórum van , a worldofwarcraft.hu , csak készül hogy itt az emberek 99,9% eredet is .

2013. jan. 24. 13:15
 2/3 Csiß ***** válasza:
Ha taurira mész (ill tört szerverre) akkor a noxxic.com-ot el is felejthgeted.Ott nincsenek wotlk / cata tört szerveres leírások.Csak 5.2 MoP.
2013. jan. 24. 13:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem fogok belefüggeni, ezért nem éri meg megvennem a játékot, mindössze a wotlk-s patchig megyek el, nemtudom melyik szerverre érdemes menni, majd válogatok (elfogadok ötleteket)

Köszönöm az oldalakat.. megnézem mire megyek vele, ugyanis kiemeltem, hogy magyar leírásra lenne szükségem, de így is megteszi valamilyen szinten (:

2013. jan. 24. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!