Milyen szöveges kaland játékokat ismertek számítógépre?
Régebben volt egy könyvem,amiben egy karakterrel voltam és voltak kijelentések és válaszok,a kijelentések pl. Egy erdőben vagy/A kapu zárva/Egy ork állja el az utad....
válaszok a-b-c sorrendben voltak, pl.:a.északra mész b.nyugatra mész c.délre mész és akkor ilyen alapja volt a játékna és ha válaszoltam a válasz után ott volt az az oldal ahova kellet forgatnom és folytatódott a történet és ha hibáztunk akkor kezdhettük előről....
Ismertek valami ilyesmi típusú játékokat számítógépre?
Természetesen. Nekem a kedvencem (még MS-DOS -on) A Revenge On... sorozat volt. Az legjobb része a Revenge On School volt, amit ajánlok neked is. Ha XP-s, vagy annál jobb géped van, DosBox-al tudod futtatni.
A Revenge On School-t innen tudod letölteni:
A korábbi hozzászólásomhoz kapcsolódóan van egy kis fejlemény, "Az ork háború" volt a játék címe. Tegnap sikerült megtalálni, nagy az öröm. Beküldtem a dosjatekok.hu oldalra, így aki ezt keresi, itt megtalálja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!