Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sracok nagyon sokat halottam...

Sracok nagyon sokat halottam mar WOW rol, de ne meg nem probaltam tenyleg ennyire jo?

Figyelt kérdés

Nekem annyira bonyolultnak tunik az egesz jatszashoz vezeto ut hogy nemigazan van kedvem belekezdeni.De megis azt kernem toletek ha valki tud besegitene,az nagyon jo lenne.

(az esetleges iras hibakert elnezest Slovakiai Magyar vagyok)

2013. jan. 23. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szlovák billentyűzeten is vannak ékezetek.

Egyébként én is játszottam vele, szerintem egy idő után nagyon unalmassá válik, meg sok az idióta is. Mondjuk én nem az eredetin játszottam, ott nem tudom, hogyan megy.

2013. jan. 23. 10:43
 2/5 A kérdező kommentje:

kösz és máskor ne b@szogass köszi.

igy jobb?

2013. jan. 23. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. jan. 23. 10:57
 4/5 Csiß ***** válasza:
Igazából azt lenne jó tudni első körben,hogy eredeti vagy tört érdekel :) Mert pl a törtön valóban bonyolultabb a kezdés (telepítés / babrálás a patchel / bugok / stb stb stb..).Viszont nem lehetetlen az sem.
2013. jan. 23. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:

A legjobb mmorpg.. 8év után is 10millió fizető player van eredetin...

Elsőre nekem is bonyolult volt , de beletanulsz nem nehéz.

Az eredetin ingyen létre tudsz hozni egy trial accot , amivel 20as szintig megkötésekkel tudsz fejlődni , kipróbálás gyanánt tökéletes , első 20szintet felfedezed.

Aztán ha tetszik mész tört szerverre vagy jössz eredetire , ami bár drága , de megéri szerintem az a havi kb 3500forintot.

Ha komolyabban belemerülsz a játékban ajánlom olvasgass guideket , például itt van egy kezdők számára : [link]

[link]

(2ik link kiegészités : Azóta van Pandaren faj és Monk mint kaszt)

2013. jan. 24. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!