Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen xbox360-at kellene vennem?

Milyen xbox360-at kellene vennem?

Figyelt kérdés

Először is, nem értek az xbox 360-hoz szóval ha értelmetlen a kérdés, akkor is válaszoljatok légyszi :D

Szóval xbox 360 vásárlásra készülök, de az ismerőseim körében nincs senkinek tapasztalata vele, vagy akármi, ami alapján tanácsot tudna adni. Milyen gépet lenne érdemes vennem? Milyen paramétereket kellene nézni? Hasonló a dolog mint a pc esetében? A kinect-es dolgok nem érdekelnek, szóval azt el lehet hanyagolni :)

Főként az alábbi játékok keltették fel az érdeklődésemet szóval olyasmi kellene ami elbírja ezeket: resident evil 6, mortal kombat, silent hill downpour, dead space, alice madness returns, aliens vs predator.

2013. jan. 22. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Itt a géppel ellentétben nincsenek gépigények. A 4 éves xboxom viszi a mostani játékokat.

Ajánlanám az újabb xboxot a slimet

2013. jan. 22. 19:25
 2/11 A kérdező kommentje:
kösz a választ!! ;) tehát akkor igazából egy régebbi gépen is ugyan úgy futnak a mostani új játékok is? Ez azért elég nagy előny :D és kösz az ajánlatot is, utána nézek a dolognak
2013. jan. 22. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Minden boxon fut minden boxos játék, pontosan ugyan úgy, ez a konzolok lényege.

Ellenben xboxból csak slimet szabad venni, mert a többi régebbi egy megbízhatatlan trágyahalom és igen nagy valószínűséggel tönkre fog menni.

2013. jan. 22. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Én azt mondom szerintem ne Xboxot vegyél , én megbántam hogy 2éve azt vettem , a játékok drágák és a multija havidíjas...
2013. jan. 22. 19:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Hmm értem, köszönöm :D

Igazából akár PS3 is lehetne, mert azzal sincs semmi tapasztalatom... :) szóval azzal kapcsolatban is várom az építő jellegű kritikákat ;)

2013. jan. 22. 20:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ahogy nézem az árakat, így összehasonlítva a játékoknál, nem soknál látok jelentős különbséget :9 Vagy lehet csak én keresem rossz helyen :O
2013. jan. 22. 20:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem Te keresel rossz helyen. Az árak nagyjából megegyeznek. Igazából ami a PS3 mellet szól az ingyen multi. De szerintem évente nem sok 8e forint, főleg, hogy az Xbox Live jobb mint a PSN. Nekem volt mindkét konzolom, de a PS3- t eladtam, mert Xbox jobban tetszett. Persze kinek a pap kinek a papné. Ezt a vitát PS3 vs Xbox vagy 10 évig mondhatnánk az egyik párt úgysem győzi meg a másikat. Azt vedd amelyiket akarod. Ha csak single akkor inkább Xbox szerintem.
2013. jan. 22. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Xbox 360 slim, 250 gb-osat vegyél.
2013. jan. 23. 03:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a választ ;)
2013. jan. 23. 12:42
 10/11 anonim válasza:
Elmondok mindent csak írj egy privátot mert most mennem kell :D
2013. jan. 25. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!