Flegmahhh kérdése:
Ezen a laptopon milyen játékok futnának típus:fujitsu siemens amilo l7310gw. Videó card via/s3G. Proci intel cellion 2.40 Ghz ram:1 gb?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 20:48
1/10 A kérdező kommentje:
64 mb os a videó card
2013. jan. 21. 20:50
2/10 anonim válasza:
Cod2 mediumon lehet elindulna, de lowon biztosan.
3/10 anonim válasza:
Thief 1-2
Max Payne első része
Return The Castle Wolfenstein
Hitman 1-2
Driver
Drakan
The Devil Inside
Tomb Raider 1-2-3
Call of Duty 1-2
Igaz, ezek elég régi játékok, de jók.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.2. am max playne 1 et megtudnád mondani hól van meg teljesben mert én csak a demóval játszottam?
2013. jan. 22. 19:56
5/10 anonim válasza:
Regisztrálj nyugodtan, meghívó nem kell az oldalra. Ha mégis kérnek, akkor tudok küldeni.
6/10 A kérdező kommentje:
nemigazán találom
2013. jan. 22. 21:50
7/10 anonim válasza:
Regisztrálj. Aztán lépj be. Letöltésekre klikkelsz, azon belül a Játékokra. Keresőbe beírod a Max Payne kulcsszavat és már töltheted is. (torrent oldal egyébként)
8/10 A kérdező kommentje:
regisztráltam leszettem a torrentet beraktam utorrentbe és nem kezdi el letölteni 10 perc után se kezdi el a letöltést
2013. jan. 23. 16:34
9/10 anonim válasza:
Azért, mert nincs seeder. (aki visszatölt)(Kapcsolatok: 0 Seeder, 1 Leecher.) Azt is látom, hogy töltöd, de még 0% a töltés. Szólok valakinek, hogy ha tud, álljon seedbe. A másik ami eszembe jut, hogy a Kérések rovatba írd be, hogy valaki seedelje, mert letöltenéd. Esetleg a Chat falon is kérheted, jó fej társaság van ezen az oldalon.
10/10 A kérdező kommentje:
oké köszi szépen
2013. jan. 23. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!