Minecraftozáshoz hol találhatnék pár embert, akik szívesen multiplayereznének?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak magyar szerverek, amiken bárki játszhat, de mind olyan, hogy sok ember van, admin, szabályzat stb. Én csak kb. 2-3 emberrel együtt szeretnék marháskodni közösen egy világban, úgy mint pl. Siriusék, de nekem nincsenek ismerőseim, akik szívesen játszanának. Nem videózni akarok, nem őket akarom utánozni, csak úgy játszni, mert egyedül már nem olyan érdekes. Ja és még soha nem játszottam multiplayerben.2013. jan. 21. 16:15
1/5 a VÁLASZ! válasza:
Hát, csinálhatsz egy hamachis szervert, és hirdeted valahol, de ha ism. közül senki nem akar játszani, akkor nehéz a helyzet, mivel Siriusék lan-on játszanak.(Pár haver összeül és egy hálozatón játszhatnak)
2/5 A kérdező kommentje:
Szívesen szereznék olyan ismerősöket is, akikkel összeülhetnénk valahol játszani, de nem találok senkit, azt se tudom, hol keressek.
2013. jan. 21. 17:18
3/5 anonim válasza:
Én szívesen játszanék veled, csak 1 gond van. Szervert tudok csinálni meg minden, csak gyenge a gépem hozzá.
Neked erős a géped, mert ha igen megmutatom, hogy kell szerót csinálni és már játszhatunk is...
4/5 A kérdező kommentje:
Hát, az túlzás, hogy erős, egy Acer Aspire 5750zg laptop. Nem hiszem, hogy elbírja, de kipróbálhatjuk.
2013. jan. 22. 17:41
5/5 anonim válasza:
Ok küld el privátban a skype neved.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!