Szerintetek a guild wars 2-nek nagyobb jövője lesz, mint a world of warcraft-nak? Érdemesebb áttérni a gw2-re?
Biztos hogy nem.
Félév alig telt el de már a játékosok száma feleződött , nem véletlen hiszen tény ami tény a GW2be nincs az meg ami sok ideig lekössön , maximum egy hobbyjátékost.
Annyira nem , szerintem fantasztikus játék , csak egyszerűen nincs meg benne ami egy hoszú szórakoztató mmorpghez kell , 80on nincs miért küzdened , 3 nap alatt fullgeares vagy , pvpzni meg fölösleges , a gear ott csak dísz . Így tértem visza én wowra..
SWTOR szörnyűű lett ...
A TERA meg gyenge , egyedül a harcrendszere jó , és a grafikája fullon valami brutálisan szép volt.
bukta nem feltetlenul, hisz nem havidijas, sokan megvettek a jatekot, valoszinu hogy a befektetett penz megterult
maga a jatek nagyon jol ossze van rakva, sok jo otlet van benne, de hamar unalmas lesz a jatek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!