Elmondja valaki hogy hogy kell feltelepíteni a Batman Arkham Asylumos patchet, mert amikor én csináltam akkor telepítés után már bese engedett a játékba?
Figyelt kérdés
A Batman Arkham Asylumhoz feltelepítettem az 1.1-es patchet,mert a 2.Madárijesztő álmánál nem tudtam fellőni azt a szigonypisztolyt amikor leszakadt az a lift vagy nemtom és mondták hogy a patch kell,de feltelepítettem a patchet és utána már a játékba sem tudtam belépni,hanem a netről akart programot szerezni és nem engedte indítani.Mi legyen?Vagy elmondja nekem valaki hogy hogy kell azt a patchet fölrakni rendesen?előre is köszi.2013. jan. 20. 20:54
1/1 anonim válasza:
Felrakod a patchet és crackeled a verziószának megfelelő crackel tehát az 1.1-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!