Érdemes manapság PS2-t venni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval nincsenek nagy igényeim, csak játszogatni szeretnék hétköznap. Szerintetek megéri vennem egy PS2-t? Mindenképp chippeltet szeretnék vagy chippeltetném. Van rá sok jó játék? és mennyiért éri meg venni egy full alap nem chippelt gépet?2013. jan. 20. 20:33
1/4 kristof100 válasza:
Még megéri megvenni.Full alap úgy 15000-20000 ft-be kerül.DE inkáb vegyél akkor x box 360 vagy ps3-at vegyél mondjuk 3-szor drágább de jobban megéri a játékélmény miatt.
2/4 anonim válasza:
Nem értek egyet az előzővel, PS3/xbox-nál szélesebb a választék (sajnos PS2-re már nem nagyon gyártanak) és jobb a grafika, de ez nem egyenlő a játékélménnyel. Én régimódi gyerek vagyok (17, tényleg még gyerek) de azt vallom hogy nincs jobb mondjuk egy családi FIFA bajnokságnál vagy egy haverral Középföldén orkokat gyilkolászni. Mostanság meg egy Crash Nitro Kart nevű játékkal tolom tesómmal, mesefigurás autóversenyzős, nincs is jobb mint kilőni (vannak dobozok amik adnak cuccokat) tesódat a cél előtt és megelőzni. PS2-őt 20 körül már szerintem tudsz szerezni bechipelve, esetleg játékokkal együtt. Szóval ha tényleg nincs nagy igényed akkor nagyon is megéri! :) (Bár legyen tesó, haver, barátnő, kutya stb. akivel játhatsz, úgy az igazi).
3/4 anonim válasza:
megéri nekem minden asztali ps-ből volt egy és egyiket se bántam meg.Szerintem némelyik ps2 játék jobb mint néhány ps3
.
4/4 anonim válasza:
PS2-nek van a legjobb játékfelhozatala!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!