Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreas- gta3. img help?

GTA San Andreas- gta3. img help?

Figyelt kérdés
Újra telepítettem a gépemen a San Andreas-t, mert elvesztek fájlok a gta3.img-ből, és most újratelepítés után még mindig annyi fájl van benne, mint amennyi akkor volt, miután elcsesztem benne egykét dolgot... HELP!
2013. jan. 19. 13:09
 1/4 anonim válasza:
Re install volt?
2013. jan. 19. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:

1) uninstall

2) manuálisan nézd meg, nem hagyta-e ott a fájl(oka)t a program files-ban - ha ott hagyta, akkor töröld

3) install

2013. jan. 19. 13:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Már legalább 10-szer reinstalláltam, de mindig megmarad a régi gta3.img-fájl, még akkor is, ha az alap gta3.img, amit utólag töltök le egy másik meghajtón van... Mindig vissza állítja a régire >:(
2013. jan. 19. 13:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Az a legnagyobb bajom, hogy hiányoznak fájlok belőle... Még pedig út, utca, street fájlok, ugyanis beraktam ls, lv, sf új mintázatű utakat, amiket tegnap megpróbáltam kivenni, de az eredeti fájljaikról nem voltak mentéseim, így letöltöttem az összeset innen: [link]

Megpróbálltam vissza tenni, de nem sikerült, csak annnyit, hogy a modolt utakat kitöröltem... Így lett nekem 16300 fijlból 16181

2013. jan. 19. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!