Fallout New Vegas, magyarosítás?!
2012-ben még valahol pár százaléknál tartott, és eléggé lassan haladt. Ha lenne, azt meg kellene találnod gyorsan (magyarítás a neve, nem magyarosítás). A félkész verzió használata viszont inkább zavara. A szövetséges frakció nevét egyszer angolul, máskor magyarul írja ki a játék vele, és könnyen összekeverheted. Van egy küldetés amit nem tudsz amiatt megcsinálni ha tévedésből megölöd őket.
A felirat pedig irtó lassan készül, és idén sem fog kijönni szerintem (z oldal szerint 70%-nál jár, majdnem 2,5 év alatt). Nem olyan nehéz a nyelvezete amúgy. Beta kiadások érhetőek el, ahogy haladnak vele úgy adnak ki újabb részleteket:
De akkor már inkább angolul legyen mint össze-vissza.
90% 5 év alatt. Szerintem nincs 90%-os, a HUNosító Team Nagyon elcseszte, 5 év alatt amit megcsináltak az nevetséges. Itt egy másik csapat akik nem tudom még mennyit csináltak belőle, de bennük jobban bízok.
Itt a link: [link]
Spion9: Vicces mert amit lelinkeltél az is a HUNosítók Team csinálta de abban igazad van hogy 5 éve csinálják
ha nem több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!