Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA LCS-t és VCS-t lehet...

GTA LCS-t és VCS-t lehet valahogyan PC-n játszani?

Figyelt kérdés

(Liberty City Stories,Vice City Stories)

Elég nagy GTA rajongó vagyok és mindenáron ki akarom legalább a VCS-t próbálni. Nincs se PSP-m,se PS2 :S Vennék,ha valahol még árulnak és a 2 játékot is megvenném hozzá,de sztem már azokat se árulják. Hallottam hogy valami ps2 emulátorral lehet PC-n játszani mindkettőt. Valaki segítene ebben?

2013. jan. 18. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Vaterán van minden, de emuval is végigtolhatod, keress rá neten.

Egyébként ps2-t már csak a Ps exkluzív játékok miatt is érdemes venni.

Ott a Getaway gta klón mondjuk.

Aztán meg te is eladod.

2013. jan. 19. 21:24
 2/2 Nemohalacska ***** válasza:

Elvileg készült róluk olyan hogy San Anderas alap programjára éptettek ilyesmit. De ezek nagyon gyérül állnak nem érdemes velük foglalkozni. PSP emulátorról nemtudok hogy mennének rajtuk ezek a játékok. PS2 emulátorral nekem pl megvan a Vice City Stories de egyszerűen játszhatatlanul akadozik.

Ha tényleg rajongó vagy akkor ruházz be egy PS2-re és vedd meg hozzá a játékot is. Azért PS2 mert azon több mellékküldetés van mint a PSP-s verzión.

Nézz körül aukciós oldalakon Vaterán pl. Ha játékot nemis azonnal de PS2-t tuti hogy találsz.

2013. jún. 3. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!