GTA LCS-t és VCS-t lehet valahogyan PC-n játszani?
(Liberty City Stories,Vice City Stories)
Elég nagy GTA rajongó vagyok és mindenáron ki akarom legalább a VCS-t próbálni. Nincs se PSP-m,se PS2 :S Vennék,ha valahol még árulnak és a 2 játékot is megvenném hozzá,de sztem már azokat se árulják. Hallottam hogy valami ps2 emulátorral lehet PC-n játszani mindkettőt. Valaki segítene ebben?
Vaterán van minden, de emuval is végigtolhatod, keress rá neten.
Egyébként ps2-t már csak a Ps exkluzív játékok miatt is érdemes venni.
Ott a Getaway gta klón mondjuk.
Aztán meg te is eladod.
Elvileg készült róluk olyan hogy San Anderas alap programjára éptettek ilyesmit. De ezek nagyon gyérül állnak nem érdemes velük foglalkozni. PSP emulátorról nemtudok hogy mennének rajtuk ezek a játékok. PS2 emulátorral nekem pl megvan a Vice City Stories de egyszerűen játszhatatlanul akadozik.
Ha tényleg rajongó vagy akkor ruházz be egy PS2-re és vedd meg hozzá a játékot is. Azért PS2 mert azon több mellékküldetés van mint a PSP-s verzión.
Nézz körül aukciós oldalakon Vaterán pl. Ha játékot nemis azonnal de PS2-t tuti hogy találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!