Left for Dead-ben mi az alap történet az első részben? 2 héttel a fertőzés után, de nem tudni, hogy milyen városban vannak, vagy mi az oka?
Igazad van, de nem mindenben! Kérlek, akkor bíráskodj ha valamit megismertél, mert amit elmondtál abból nem derül ki semmi ,mert kb. ennyit tudsz a játékról. Van egy sejtésem, hogy a L4D első kampánya New York-ban játszódik. Ugyanis az utolsó 2 részben a Mercy Hospital-ben kell rohangálni. Ez egy létező kórház New York-ban, sőt több is van belőle. Az utolsó pálya Georgia-ban játszódik, ahol az egyik karakter feláldozza magát a csapatért. Abban igaza van az előző válaszolónak, hogy sajnos az 1. részben homályos a történet, de a 2-ben már nem annyira! Ott pl. azt is megtudjuk melyik vírus fertőzte meg az Államokat! Ez az Influenza-A vírus mutálódott faja, aminek az újságcikkét, ha figyelmesen keressük akkor meg találhatjuk a Dead Center nevezetű kampányban. Én mind a 2 részt kivittem és tetszettek nekem és máig játszok a L4D2-vel. Visszatérve ezek a homályok csak lustaságból nem lettek kitöltve, és ez szinte minden játéknál előfordul. ;)
U.i: Mielőtt az előző válaszadó lehülyézne, nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!