Farming Simulator 2013, vajon mi lehet a hiba?
Ez a hiba jelenség nálam csak addig volt , amíg fel nem toltam neki az 1.3 javítást a hivatalos web oldalról .
( a nyelv azonosság fontos )
Ha a játékod magyar nyelvű akkor a hozzá tartozó magyar javítás csomagot kell letölteni és telepíteni .
Hivatalos weboldal
Farming Simulator 2013 - Update 1.3 (*)
Language Size Link
German 41 MB » Download
English 36 MB » Download
French 36 MB » Download
Spanish 36 MB » Download
Italian 36 MB » Download
Polish 26 MB » Download
Czech 23 MB » Download
Hungarian 26 MB » Download
» Changelog Update 1.3
(*)
Please note that this update cannot be used for the Steam or Mac OSX version of Farming-Simulator 2013.
If you have a Steam or Mac OSX version your game will be updated automatically.
fordítás
Felhívjuk figyelmét, hogy ez a frissítés nem lehet használni a Steam vagy Mac OSX verzió Farming-Simulator 2013.
Ha van a Steam, vagy Mac OSX verzió a játék automatikusan frissül.
Létezik, hogy a tört verzióval nem csinál rendes barázdát pl szántáskor?
Meg fogom venni, csak vétel előtt minden játékot letöltök, kipróbálgatom, hogy van-e értelme egyáltalán...
Mindig ez a vedd meg.. Nem mindenkinek telik megvenni az összes játékot amit játszani szeretne.. Tény és való, hogy a megvett játékkal kevesebb a gond és a multiplayerhez sem kell más program, de nem fogok kiadni több ezret egy játékért.
Am a válasz, nézz meg egy másik verziót. Nálam a modokkal volt gond és amikor haveromhoz mentem megnéztem nála is öket és nála jók voltak. Mást nem tudok.
#7 részére :
"Létezik, hogy a tört verzióval nem csinál rendes barázdát pl szántáskor?"
Sőt nem is tudod menteni a játékállást , és még egy tucat gond van vele .
"Meg fogom venni, csak vétel előtt minden játékot letöltök, kipróbálgatom, hogy van-e értelme egyáltalán..."
Ez szerintem a többség így csinálja , ami tényleg jó , minden tekintetben választ kapni .
(működik és hogy , mennyire köt le , ...stb.)
---
jiiii részére :
"Mindig ez a vedd meg"
Igen és ez is fog maradni az elsődleges (első) tanács .
"Nem mindenkinek telik megvenni az összes játékot amit játszani szeretne."
Amennyiben nem veszed meg eredetiben , nem tudsz csatlakozni és nem tudunk együtt játszani .
Ha nem telik rá akkor nem játszunk együtt a multiban .
(így jártunk)
"Tény és való, hogy a megvett játékkal kevesebb a gond"
Mivel nem lehet kijelenteni , hogy 100%-os , mivel a gyári is hibát tud véteni .
De az már a módoktól és annak származási helyétől is függ .
A telepített (berakott) módokat a játék automatikusan betölti , ami a mods mappában van ,
ezzel befolyásolják az eredeti szoftvert is .
"multiplayerhez sem kell más program"
Mire megtalálom és beállítom azt a bizonyos kis programot , addig csak vesződök vele .
Gyárinál nincs gond , vagy lényegesen kevesebb .
"nem fogok kiadni több ezret egy játékért"
4000 FT ért lehet kapni a szóban forgó játékot .
(olcsó a többihez viszonyítva)
Mint azt már írtam , akkor a multiban nem találkozunk és nem töltjük el kellemesen a szabadidőnket .
"Nálam a módokkal volt gond és amikor haveromhoz mentem megnéztem nála is őket és nála jók voltak."
A hibás módokat illetően , nem mindegy az se honnan szeded le őket .
Ha nála működött és nálad nem , akkor megint nálad van a gond .
Mivel több oldalon fent van egy ugyanazon mód érdemes letölteni több helyről és kipróbálni .
A módoknak is van verziószáma amit nem árt a legfrissebbet használni .
(Rengeteg módot találtam ami nem működött , de ennek ellenére 7 GB módból választhatok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!