GTA 4-ben hogy van ez a multiban?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el játszani a GTA 4 multi részével. Free Mode-ban ha játszok, néhányan ilyen kéken világító tuningolt autóval vannak, ami szerintem csak a DLC-ben van benne, de ott se tuningolva, meg ugratórámpák jelennek meg sok helyen. Most ez egy opció, vagy valami tört játékkal megy fel Live-ra?2013. jan. 16. 17:46
1/2 anonim válasza:
Mivel a free módban nincs letiltva a mód használat ezért sokan használják a Trainer nevű csodálatos programot. Itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=_gRFPkbtVM8
2/2 A kérdező kommentje:
Na de én Xbox-on játszok, arra meg tudtommal nincsenek trainerek. És nem is cross-platform a GTA4, nem lehet PC-s játékosokkal játszani. Még mindig nem értem.
2013. jan. 18. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!