Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreas zene cserélés....

GTA San Andreas zene cserélés. Bővebben lent! Ui. : Azért írok most kérdőjelet, mert máshogy nem tudom elküldeni a szöveget. -. -"?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azon gondolkoztam mostanában, hogy valahogy ki kéne cserélni pl. a Los Santos Rádió zenéit másra, de nem tudom, hogy kell. Valaki tudna segíteni, hogy mit csináljak?

Előre is köszi! :D

2013. jan. 16. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
valahogy ki lehet, de van egy mappa ahova ha zenéket raksz be akkor halgathatod azokat az utolsó csatornán(már nem tudom mi a neve rég játszottam vele)
2013. jan. 16. 15:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom. Csak én a rádiók zenéit akarom másra cserélni.:DD
2013. jan. 16. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:

A csatornák zenéit nem lehet. A zenéket tedd a dokumentumok, gta san andreas user files, user tracks mappába, a játékon belül frissíts, és a saját zenénél tudod hallgatni.

16/L

2013. jan. 17. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Van erre egy program, majd holnap megkeresem a nevét! Egyszer az egyik rádió felét kicseréltem Danubius Rádióra, és rendesen voltak benne szignálok, zenék, hírmondás, szóval meg lehet csinálni csak egy program kell hozzá, meg anyag!
2013. jan. 17. 21:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Nos? Mi a program neve?:D
2013. febr. 11. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Minden erőmmel rajta vagyok, de nem találom a programot. -.- De van 1 tipp: Van itt egy hely: Dokumentumok/GTA SA User Files/User Tracks. Na ide berakosgatod a zenéket, és akkor amikor a kocsiban ülsz, akkor odacsavarod az User Track Player adóra, és ott lesznek a zenék berakosgatva, és szólni fog a zene. Ideiglenes megoldásnak ez is jó, amig nem találom meg a progit. Sok sikert! :)
2013. febr. 11. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!