Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb a Grand Theft...

Melyik a jobb a Grand Theft Auto (GTA) III, vagy a Vice City? Miért?

Figyelt kérdés
Indoklást is kérek, lehetőleg, hosszabb leírásban. Ilyenekre gondolok, pl, hogy melyikben vannak jobb kocsik, mennyire jók az épületek, kidolgozottság, hangulat, lehetőségek, stb...
2009. aug. 29. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Vice city, hangulatosabb sokkal és az autók is jobbak, vannak motorok (jó a III.-ban is, de khmm) és nekem a küldik is jobban bejöttek. De én örök SA fan leszek:D:D Na de télleg az VC mindenben üvereli a IIIat
2009. aug. 29. 23:31
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Nálam nagyjából egy szinten vannak.Technikailag természetesen erősebb a Vice City (mégha egy pár dolgot ki is javíthattak/fejleszthettek volna még...),de a GTA3 is olyan játékélményt,hangulatot,érzést adott,amit míg élek,nem feljtek el!
2009. aug. 30. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem mind a kettő jó

de a vice cityben jobbak a zenék van motor

helikopter hidroplán

2009. aug. 30. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
23%

a vice city-ben nincsennek olyan jó zenék

a 3-ban olyan jók voltak, hogy a R* le is védette

2009. aug. 31. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
A Vice City tényleg hangulatosabb mivel Miami-t ábrázolja. De nekem még így is a 3 a favorit a jó öreg klasszikus. Meg a 4 után sztem ez a széria volt a legsikeresebb.
2009. szept. 3. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

Favorit:

1.Gta Vice city Stories

2.Gta 4

3.Gta San andreas

4.Gta Vice city

5.Gta 3

6.Gta Liberty City stories

2009. szept. 12. 12:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem a GTA Liberty City Stories a kedvencem!
2009. szept. 12. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Hát igen nem ide tartozik de megkérdezem. A Vice City Stories-t hol lehet letölteni PC-sen(azaz átportolva)?
2009. szept. 18. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!