Melyik a jobb a Grand Theft Auto (GTA) III, vagy a Vice City? Miért?
Figyelt kérdés
Indoklást is kérek, lehetőleg, hosszabb leírásban. Ilyenekre gondolok, pl, hogy melyikben vannak jobb kocsik, mennyire jók az épületek, kidolgozottság, hangulat, lehetőségek, stb...2009. aug. 29. 19:58
1/8 anonim válasza:
Vice city, hangulatosabb sokkal és az autók is jobbak, vannak motorok (jó a III.-ban is, de khmm) és nekem a küldik is jobban bejöttek. De én örök SA fan leszek:D:D Na de télleg az VC mindenben üvereli a IIIat
2/8 anonim válasza:
Nálam nagyjából egy szinten vannak.Technikailag természetesen erősebb a Vice City (mégha egy pár dolgot ki is javíthattak/fejleszthettek volna még...),de a GTA3 is olyan játékélményt,hangulatot,érzést adott,amit míg élek,nem feljtek el!
3/8 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő jó
de a vice cityben jobbak a zenék van motor
helikopter hidroplán
4/8 anonim válasza:
a vice city-ben nincsennek olyan jó zenék
a 3-ban olyan jók voltak, hogy a R* le is védette
5/8 anonim válasza:
A Vice City tényleg hangulatosabb mivel Miami-t ábrázolja. De nekem még így is a 3 a favorit a jó öreg klasszikus. Meg a 4 után sztem ez a széria volt a legsikeresebb.
6/8 anonim válasza:
Favorit:
1.Gta Vice city Stories
2.Gta 4
3.Gta San andreas
4.Gta Vice city
5.Gta 3
6.Gta Liberty City stories
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem a GTA Liberty City Stories a kedvencem!
2009. szept. 12. 14:56
8/8 anonim válasza:
Hát igen nem ide tartozik de megkérdezem. A Vice City Stories-t hol lehet letölteni PC-sen(azaz átportolva)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!