Andris$ kérdése:
SAMP SeeRPG kezdő vagyok. Valaki segít?
Figyelt kérdés
sajnos sok a szemét rabló játékos és senkiben nem tudok megbízni.Szerintem tisztességes emberek vannak ezen a honlapon.A játéknevem Billy_Hitchock néhány segitség kéne,meg barátokat keresek.TS3-am van de nem értek hozzá(ez a zeggyik baj)2013. jan. 15. 21:03
1/10 anonim válasza:
Mindenki kezdő a See RPG-n hála Herby-nek tele van Nonosokkal. És See RPG-n gazdag voltam megminden de találtam egy RP-sebb szervert.
2/10 A kérdező kommentje:
De én herby-t az anyád sorozatból ismerem.az MTA-ról ismertem meg a játékot.
2013. jan. 18. 14:01
3/10 anonim válasza:
Najó.. Miben kell a segítség?
Egyébként most lesz MTA-ra IS see rpg kb 1 hét múlva ;)
4/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak barátokat keresek meg jó frakciókat.De lehet ujra megyek majd SeeMTA mint májusban ;)
2013. jan. 25. 13:14
5/10 anonim válasza:
milyen rp-sebb szervert talaltal?
mia neve?
6/10 anonim válasza:
én tudnék segíteni, csak le kéne ülnöm azt az 5 óra adminjailt amit félreértésből, bug miatt kaptam..
7/10 anonim válasza:
Tudom h nem ide tartozik de erre a szerverre h kell regisztrálni meg ilyenek?Már a San Andreas tölt ,de mást nem tudok.Töltsem le a honlapról a klienst,és átunna hogyan tovább? Jah és kérdező lehet h te tegnap óta sokat nyomultál,(vagyis már egy nap alatt meg még mire nekem is sikerül kitudja hány nap alatt biztos nem vagy már olyan kezdő mint én) de ha sikerül regelnem meg ilyenek akkor mint két kezdő bandázhatunk...ha akarod.
8/10 anonim válasza:
UI. én is egy tisztességes ember vok.(gondoltam jobb ezt letisztázni)
9/10 anonim válasza:
Bocs kérdező hogy most megürültél h 3 válasz is jötte de minedgyiket egy ilyen hülyegyerek irta mint én...kérlek rám már ne számíts.Sajnos a gépem egyszerűen nem bírja felfogni a GTA san andreas-t.Biztos túl régi neki.(4 mag 4 gb ram)Úgyhogy bocs h ennyit kellet olvasnod a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!