Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A kotor 1-ben mindíg megáll a...

A kotor 1-ben mindíg megáll a működése a játéknak a rohadt win7 miatt van tippetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ami nálam bevált az a játék patchelés, a játékot a C:\Users\Public\Documents mappába mentettem, beállítottam a tulajdonságoknál, azon belül is a kompatibilitásnál hogy Windows XP sp2, letiltottam az átvezető videókat.
2013. jan. 15. 22:47
 2/7 A kérdező kommentje:
hol lehet letiltani az átvezető videókat? és a miért pont abba a mappába? fontos pont oda? vagy mindegy?
2013. jan. 16. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:

A videókat akkor tudod letiltani,amikor elindítod a játékot és van olyan h beállítások vagy konfigurációk vagy ilyesmi.Ott be lehet állítani a képernyő felbontását is meg ilyeneket.

Hogy pont oda kell e nem tudom egy fórumon olvastam és az az ember is olvasta :)

2013. jan. 16. 19:25
 4/7 A kérdező kommentje:
nekem így se jött össze és te lemezről próbáltad?Mármint megvolt eredetibe?
2013. jan. 16. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Letöltöttem.Azért még másolok ki neked pár tippet.

-------------------------------------------------------

nah akinek az a gondja hogy 5-10 percenként folyamatosan kilép megvan a megoldás!!! total commanderrel nyissátok meg a játék mappáját, utána a mappában lévő swkotor.ini nyissátok meg F4el. itt közvetlen a [Graphic Options] szöveg alatt írjátok be hogy: Disable Vertex Buffer Objects=1

Felteszitek a játékot.

SWKotOR1_03.exe -vel pachelitek a játékot a legfrissebb verzióra.

swkotor.exe -t bemásoljátok a játék főkönyvtárába és felülírjátok a z eredetit.

A játék főkönyvtárában lévő Mss32.dll -ről csináltok egy biztonsági másolatot (pl. átnevezitek Mss32.dll.bak -ra).

A kotor1-2_vista-w7_fixed_dll mappában lévő mss32.dll fájlt átmásoljátok a játék főkönyvtárába.

Amit elvégeztem vele:

Kompatibilitásos telepítés winXP sp3, rendszergazdai jogokkal, a C:\Users\Public\Games mappába.

elindítottam, és peccseltem a beépített game updaterrel. letölttem hozzá a cracket 1.03, majd crackeltem, valamint feltettem a vista fix-et is, amivel igazából ki kell cserélni az mss32.dll file-t a játék könyvtárában, majd elindítottem rendszergazdai jogokkal, kompatibilitással és el is indult.

többször dobott ki a játékból amikor a .bik videókat akarta lejátszani, először egyből indulásnál is előfordult ilyen, ezért az intro videók kiterjesztését módosítottam, de akár ki is törölheted őket (C:\Users\Public\Games\movies\leclogo.bik, biologo.bik), ha ilyen problémád van.

2013. jan. 17. 13:34
 6/7 A kérdező kommentje:
nekem az a problémám hogy az első pályán megyek és először az következik be hogy elveszítem az irányítását a saját emberemnek és nem tudok továbbmenni csak akkor ha átváltok a társamra.Köszönöm a segítséged de nem hiszem hogy meg tudnám csinálni.Az első példát amit kimásoltál már próbáltam régebben és 1-szer bevált de aztán aktiváltam a hardver egeret és visszajött a probléma hiába csináltam meg ugyanazt nem már nem működik de azért kösz a segítséget.
2013. jan. 17. 17:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Nekem ez remekül bevállt de elvileg nem csak nvidia kártyával működik:

I know a very good fix, tht stopped all crashing (win7-core 2 duo-2gb ram-9600gt):

****THIS ONLY WORKS WITH NVIDIA VIDEO CARDS****

Step 1- go to where you installed the game.

2- find a file named "swkotor" that is labeled as a configuration setting file.***Create a Back up of this file***

3-Open the file (it opens as a txt notebook file) and add to the "[Graphics Options]" this line: "Disable Vertex Buffer Objects=1" 

(without the "")

4- Save and Quit

5- Play and have Fun

2013. jún. 1. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!