Xbox360 játékokat ajánlanátok? :D (bővebben lent)
Hali
Nemsokár lesz egy xbox360-am és arra lennék kíváncsi milyen játékokat ajánlanátok?
Leginkább szerepjátok fps-rpg (pl maffia 2) stílusú játékokat szeretem, de nem ismerek túl sok játékot.
A horror szerűeket egyáltalán nem!
Ezeket a játékokat ismerem:
Mafia 2 (kijátszva)
Red Read Redemption (kijátszva)
GTA 4 (kijátszva)
Assassin's Creed 3 (ezt 100%megveszem)
Far Cry 3 (szintén)
WWE 12 vagy 13 (szintén)
Legók, God of war, borderlands darksiders, halo, inversion,prototype,max payne,fear,crysis,fable,mass effect,skyrim NEM ÉRDEKEL, mivel ezekkel már játszottam, vagy nem tetszik.
Hitman Absolution, Sleeping Dogs,forza horizon,Risen 2 vélemény?
Dishonored (szerintem ezt is 100% megveszem, de erről is vélemény?)
Dirt2 vagy a Dirt3 a jobb szerintetek? (Nekem ránézésre a 2 jobban tetszik, de nem tudom biztosra)
Több autós nagyon nem kell.
Egy, max két fajta háborús játékot szeretnék megszerezni ezek melyikek legyenek? (pl black ops 2?)
Az egyik legfontosabb az, hogy WWE Fan vagyok, és ugye kijött a WWE 13, de sokan azt írják a 12 jobb, de most melyik akkor?
Várok sok játék tippet is!
Szívesen kipróbálok új dolgokat! :D
Előre köszi a válaszokat.
dirt 3 szerintem sokkal szebb:
nem tudom mennyire birod a II.VH-t
gta+assasin creed keveréke kb lehet benne mászni mindent csinálni kb najó du*ni nem :DD
ez pedig a Saboteur nézz róla egy-két vidit
Blback Ops2 ben egyetértek az megéri
mit irjak még neked :D ilyenkor nem jut eszembe semmi
ja háborús azthiszem nemsokára kijön a Ghost Warrior 2 szerintem istenkirály játék lesz nézz trailereket
LEGO Star Wars The Complete Saga
LEGO Star Wars 3 The Clone Wars
LEGO Indiana Jones The original Adventures
LEGO Indiana Jones 2 The Adventure Continues
LEGO Pirates of the Carribean
LEGO Harry Potter Years 1-4
LEGO Harry Potter Years 5-7
LEGO Batman
LEGO Batman 2 DC Super Heroes
LEGO Lord of the Rings
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!