Minecraftba hogy lehet egyszerűen és gyorsan saját szerót csinálni?
De ha csak 2 embernek, akkor hamachin beléptek egy csoportba, elindítod a játékot singlepalyerben, és engedélyezet a helyi szervert, majd a másik fél tud csatlakozni a többjátékos résznél.
De ha nagyobb szerver kell, több embernek, nem hamachis, akkor:
-Igazmondó-
Azon csodálkozok hogy a nicknevedet jól írtad le...
Kérdező
minecraft.net/download <---- innen leszeded a minecraft_ szerver.exe fájlt, beteszed egy tetszőleges mappába, és elindítod. Ezután a server.properties fájlt megnyitod jegyzettömbel, és az online-mode=true részt átírod erre: online-mode=false
Nyitasz egy 25565-ös portot a routeren (ha mobilneted van akkor ez nem szükséges), felmész a no-ip.hu weboldalra, regisztrálsz (így kell kinézzen a felhasználó: xy és a végére a .dyndns-t választod), majd letöltöd a kliensüket (a másodikat (ezt egy gyk részen megtalálhatod)), és bejelentkezel (bejelentkezéskor a frissítés gyakoriságát 6 órára állítod). FONTOS! A szerver .prope
Bocs, nem fejeztem be.
FONTOS! A server.properties-ben ebben az esetben az ip helyére SEMMIT SEM szabad írni!
Ezek után a barátaid csatlakoznak a szerveredre a következő IP-vel: [no-ip_felhasználónév.dyndns.hu:25565
2. Lehetőség: Letöltöd a hamachit, nyitasz egy szobát és a barátaid belépnek a szobába/szobákba, majd a hamachi által generált IP címedre csatlakoznak
3. Regisztrálsz a Tunngle nevű programra, majd letöltöd a programot (ingyenes). A progiban alul bejelentkezel. Kicsit vársz (pontosabban megvárod amíg bejelentkezik), és bal oldalon a keresőbe beírod: minecraft, és arra mész fel ahol elég hely van neked és a barátaid számára. Ezután szintén mint a hamachinál a bal alsó sarokban legenerált IP címedre csatlakoznak.
Mind 3 esetben át kell engedni a Java-t a tűzfaladon, vagy ki kell kapcsolnod a tűzfaladat.
Remélem segítettem!
Ha problémák vannak 1-2 lépésnél, írj nyugodtan! :)
Wolfenstein2000
Mivel unatkoztam és telefonon felléptem gyk-ra és nem használtam ékezeteket, hogy hamarabb menjen a válasz, azért nem kell leszólni az embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!