Minecraft xboxra 360ra hogy lehet megvenni?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik a játék pc-én akartam volna vele játszani d azt irja ki HOGY :BAD VIDEO CARD DRIVERS utána néztem hogy lehet megoldani frissitetem a drivert minden aki tudja mit csináljak még várom válaszát erre a kérdésre is? :-D2013. jan. 13. 12:28
1/2 anonim válasza:
Xbox-ra 1600 MS pontért lehet letölteni a Live rendszerén keresztül.
PC-n pedig rengeteg dolog akadhat össze. Nekem már olyan is volt, hogy egy játék a Windows Media Player miatt nem adott képet. és annak a frissítése után elindult. Pedig annak aztán elvileg sincs köze a játékhoz.
2/2 A kérdező kommentje:
van xbox liveom ilyen microsoft point kell hozá ha jól tudom de nem akarom xboxról megveni onnan megvenni néztem hogy lehet lemezen meg venni hogy müködik ez csak berakom és van annyi pontom a hányat vedtem kösszi előre is a válaszokat :D
2013. jan. 13. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!