Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 3 kérdés: 1. skyrimbe hogykell...

3 kérdés: 1. skyrimbe hogykell lovat páncélozni? 2. Ha meghal akk hogykell újraéleszteni? 3. Elküldeni nemlehet? (helyesírást ne nézd hajnali 1 kor irtam)

Figyelt kérdés

2013. jan. 12. 00:17
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

1.) mod nélkül sehogy

2.) csalás nélkül sehogy

3.) elküldeni hogy? Postán, mailben,... ?

4.) én 3/4 órával később írom ezt, mint te, mégis jónak mondható a helyesírásom

2013. jan. 12. 00:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak ugyanazt tudom mondani mint az 1.válaszoló. Amúgy kérdező,te 00:17-kor raktad ki a kérdést és az közel sem hajnal 1
2013. jan. 12. 10:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Oks .. végülis helyesírást mindig is leszartam,le is fogom szal mind 1 amúgymeg tod mért haldokolnak az ilyen oldalak? mert ez a sok troll ge.i írogat a kérdésekre csak ku.va tapló módon. Ártottam neki valaha is? akkor meg javítson a modorán ha kérhetem. szal csá .
2013. jan. 20. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
nem, ezek az oldalak azért vannak kihalófélben, mert a magadfajta barmokra alapul az egész, aki képtelen használni a google-t, és egyéb keresőket.
2013. jan. 20. 19:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Tudod angolul találtam csak leírást erről és bocs hogy nem tudom lefordítani :) ezért jöttem fel és mindenféle bunkó beszólást mellőzve tettem fel a kérdésemet..innentől kezdve nem lehet megmagyarázni. mért kell beszólogatni?

nem tudod mások ócsárlása nélkül kifejezni magad?Akkor fogadd sajnálatomat irántad.

2013. jan. 22. 23:13
 6/9 anonim ***** válasza:

De, képzeld, ki tudom, viszont idegesít, ha valaki képtelen megtanulni a saját anyanyelvén kommunikálni.

Csak a te kedvedért rákerestem németül is. Ha se az angol, se a német nem megy, ideje lenne tanulni kezdeni :)

[link]

2013. jan. 22. 23:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Ráadásul mi nem írtunk rád semmi csúnyát,csak megjegyzést tettünk a helyesírásodra...és még te vagy felháborodva. Szánalmas -.-
2013. jan. 26. 13:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Oks :) Az eszedhez értem.
2013. jan. 27. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Menj inkább csajozni...:)
2013. júl. 15. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!