Sims 3 MINDIG akadozik játék közben, szinte minden alacsonyon, vagy közepesen van és mégis, mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
2-3 másodpercenként akadozik, nagoyn idegesítő, lehet egyáltalán úgy játszani ezzel a játékkal, hogy ne akadozzon és dinamikusan fusson,mint egy 21. századni játék? -.-2013. jan. 11. 16:34
11/13 anonim válasza:
Már eleve az is föltünő jelenség hogy valakinek laggol valakinek simán megy a játék ugyanojan oprendszeren.Nekem most volt egy Cpu,Vga és egy ram cserém a gépemben és megszűnt a laggolási illetve a mentési hiba. Ezért én a ramra gyanakszom hogy az okozta a hibákat ugyanis Memory tesztel kiszűrtem hogy az egyik ram hibásan működik.Ezután kiszedtem a hibás ramot és máris nem volt annyi lagg és a mentési hiba is szinte megszűnt.Vga csere után újratelepítettem a játékot össz kiegészítővel és negszűntek a hibák.Ezért másodsorban a Vga hibás működésére gyanakszom hisz a videókártyáknak saját chip és ram van ezért arra tudok gondolni hogy a Vga ram nem működhetett már megfelelően.Persze ez csak föltételezés.Szerintem egy ram csere sokat segíthet ezzel ugyanis megelőzhetjük a letöltési,telepítési, másolás és játékfuttatási hibákat.
12/13 anonim válasza:
Win 10 64 pro eredeti rendszer 8GB ram, 4 szálas I5-2400 4x3,10ghz, És egy tuningolt 3GB-s Gigabyte radeon r9 280-al amivel újabb jatekok is mennek 60fps-el full hd-ba, de persze ez nem képes laggmentesen futni. Én már rég rájöttem,hogy az eletronic arts nem tud stabil játékot gyártani, ez egy optimalizálatlan játszhatatlan "játéknak"nevezett felesleges hulladék az emberek nyakára!!!
13/13 A kérdező kommentje:
Hat amugy vicc igen, annyi, hogy nekem ez a resetSim es kodos megoldotta. Akarhanyszor ez a problema fennallt, ezt a codeot beirtam es megjavitotta. Probald meg te is .
Jo reg volt mar de remelem tudok segiteni
2022. máj. 25. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!