Earth's Special Forces nem működik! Mit kell cisnálni hogy működjön?
Figyelt kérdés
Ezt írja ki:
Could not establish connection to Steam servers (steamclient2).
Could not establish connection to Steam servers (steamclient2).
LAN servers are restricted to local clients (class C)
2013. jan. 11. 10:42
1/7 anonim válasza:
Miért kinlódsz azzal a gyenge szinvonalú moddal? És a számítógépemen a Dragon ball Budokai 3-al játszok, ez a PS2-re megjelent játék-és emulator-al futtatom a PC-n. Néhány hangot leszámítva tökéletesen megy.
2/7 anonim válasza:
Szívesen segítenék neked az emulator beállításában, de ahhoz nem ártana ha legalább visszaírnál. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem néztem meg nem ülök egész nap gép előtt. Majd kipróbálom azt is. ;) Egyébként sikerült megoldanom, leírom hátha kell másnak is: Amikor rámegyünk hogy "Create Server", akkor mennyünk a "Game" fülre és ott pipáljuk be a "LAN Game"-t és elindul. ;)
2013. jan. 11. 15:04
4/7 anonim válasza:
Üdv, megkérdezném, hogy melyik verziót használod? ESF open beta final, vagy az ESF 1.2.3-at? Esetleg használsz-e kiegészítő moddot hozzá? Ezalatt gondolok a addons pack ecx_rc2-re vagy a régebbi változatára az open beta-hoz.
5/7 A kérdező kommentje:
esfb123 ha ez mond valamit... A többi kiegészítő pedig: evm, evm modelpack, evm v2.1 model fix, corona bytes.net ecx rc2 és bigpack 8.4. Egyébként miért?
2013. jan. 13. 11:31
6/7 anonim válasza:
Kösz a választ azért kérdeztem, mert szerettem volna tudni, hogy melyik verzióhoz milyen kiegészítők vannak. De már te meg is válaszoltad :D Esetleg tudnál linket is adni a fix-hez és a másik kiegészítőhöz? A corona bytes.net ecx rc2 már megvan, de a másik kettőre nem találok rá.
7/7 anonim válasza:
Már megtaláltam :D Nem kell velem bajlódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!