Hogyan lehet gyorsan felnőtt lenni a Pou-ba?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van egy olyan szer, de ahhoz a pénzt meg kéne vásárolni. :\2013. jan. 10. 10:59
1/6 anonim válasza:
Vegyél olyan italt, amitől éhes lesz, és etesd sokat, aztán fogyaszd le.. és így tovább.
2/6 orbit-titkosnév válasza:
Eteted, itatod, játszol vele :)
3/6 anonim válasza:
Van olyan is, akinek nincs ilyen szuper drága, ultramodern okostelefonja és nem tud játszani ezekkel h*lyeségekkel, pedig szeretne. Akinek Iphone-ja, Ipod-ja vagy androidos telefonja azt hiszi, mindenkinek olyanja van(tisztelet a kivételnek).Mostanában van egy csomó 10 éves elkényeztetett kölyök, akik ahelyett hogy tanulnának, egyfolytában ezeket a
5/6 anonim válasza:
Adult potion----de az pénzbe kerül.
6/6 anonim válasza:
Kedves, fütyülő ! megértem ,ha neked ez nm tetszik ,persze sztem se vlmi jó dolog én nemrég kaptam galaxy mini...persze van játékom ,de nekem van annyi eszem ,h tanulok és a 10 evéseknél teljesen igazad van meg minden ,mert van 1 bnom akinek meg nincs ilyen teloja es szarja össze magát ,hogy elsőáldozásra megkapja s milyen jó lesz, most se tanul mi lesz akkor?(13 l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!