Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pou-t hogyan lehet játszani...

Pou-t hogyan lehet játszani Facebookon [PC]? Vagy lehet-e? Úgy hallottam, lehet. Ha nem lehet, akkor máshogy hogyan?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 21:25
 1/8 anonim válasza:
én úgy tudom csak az androidos telefonokon tudsz játszani vele.
2013. jan. 9. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet, a BlueStacks kell hozzá.

[link]

2013. jan. 10. 00:11
 3/8 kriszt97 válasza:
ha az irja hogy : (0xc0000135) mit csinájal
2013. jan. 10. 17:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem meg megáll data letöltésnél :( Neten sok az ilyen problem, de nem találtam megoldást.
2013. jan. 10. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:

kriszt97, telepítsd ezt:

[link]

2013. jan. 10. 18:49
 6/8 anonim válasza:
Én is innen szeretném letölteni, de amikor rányomok a Pou-nál az install-ra, akkor azt írja, hogy: Checking network connectivity! No app found. Please check network connectivity! Hogy tudnám ezt megoldani?
2013. jan. 15. 22:19
 7/8 DBZAFShark válasza:

Sziasztok. Én is leszedtem a BlueStacks Programot hogy játszhassam pouval. Eddig XP. SP2-őt használtam.

Követelte a xp SP3-mat. Feltettem azt hogy telepíthessem a programot. Erre ugyan azt a hibát írta mint krissnek... (0xc0000135) Tehát XP SP3 mon sem megy a program. Leszedtem a xp-t feltettem a win7-et. Erre tökéletesen feltette a programot elindítja csak telepíteni nem tudtam mivel ezt írta ki nekem is:No app found. Please check network connectivity!

Ma törtem a fejem egy kicsit és gondoltam kikerülöm ezt a hibajelenséget. Beírtam google-ba hogy pou letöltése. Leszedtem pout kibontottam és az ikonjára kétszer ráklikkeltem. Kiírta hogy pou telepítése :D ahogy végzett kiírta hogy pou sikeresen telepítve van. Kipróbáltam és hibátlanul működik. a my apss menüben jelenik meg. Bármi nemű alkalmazás telepíthető így a Blue programba... :) Próbáljátok ki és ha sikerül akkor elég egy kösz válasz is. :P

Pou letölthető innen: [link]

2013. márc. 21. 20:07
 8/8 anonim válasza:
DBZAFShark:-lécives leirnád részletesebben h mit kell ezzel a programmal csinálni letötöttem és tovább??Kőszi a választ
2013. ápr. 12. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!