Pou-t hogyan lehet játszani Facebookon [PC]? Vagy lehet-e? Úgy hallottam, lehet. Ha nem lehet, akkor máshogy hogyan?
Sziasztok. Én is leszedtem a BlueStacks Programot hogy játszhassam pouval. Eddig XP. SP2-őt használtam.
Követelte a xp SP3-mat. Feltettem azt hogy telepíthessem a programot. Erre ugyan azt a hibát írta mint krissnek... (0xc0000135) Tehát XP SP3 mon sem megy a program. Leszedtem a xp-t feltettem a win7-et. Erre tökéletesen feltette a programot elindítja csak telepíteni nem tudtam mivel ezt írta ki nekem is:No app found. Please check network connectivity!
Ma törtem a fejem egy kicsit és gondoltam kikerülöm ezt a hibajelenséget. Beírtam google-ba hogy pou letöltése. Leszedtem pout kibontottam és az ikonjára kétszer ráklikkeltem. Kiírta hogy pou telepítése :D ahogy végzett kiírta hogy pou sikeresen telepítve van. Kipróbáltam és hibátlanul működik. a my apss menüben jelenik meg. Bármi nemű alkalmazás telepíthető így a Blue programba... :) Próbáljátok ki és ha sikerül akkor elég egy kösz válasz is. :P
Pou letölthető innen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!