A Super Mario Galaxy játszható 4 éves gyereknek?
unokaöcsém 4 és imád a számítógépen egyszerűbb játékokkal játszani (főként online flash játékok) és gondolkozom hogy a Wii-re megvegyem a Mario Galaxyt, hátha nem túl nehéz neki.
Vélemények?
ui.: a "menjen inkább az udvarra játszani" meg hasonló okosságok most kíméljenek légyszi
és ha azt mondom hogy ugyanezt a kérdést több kulcsszóval tedd ki
pl:
mario,4 éves,számítógép,wii,
ilyesmi?
Úgy, hogy leültedet a TV elé és egyedül játszon semmiképp, túl nehéz-bonyolult a super mario galaxy 1 a super mario galaxy 2n meg még én is a hajamat téptem a nehézségtől (hát még annó gamecuben a sunshine volt durva nehéz).
Úgy igen, hogy TE játszol, és a gyerek kap egy második wiimoteot, azzal tud segíteni mivel csak egy második pointert irányít, amivel csak a star biteket kell begyűjtenie, és az ellenfeleket kell elkábítania, ami elég egyszerű és könnyű neki, úgy tökéletes választás NEKTEK a galaxy.
Mario helyett ilyen gyereknek ha egyedül játszik, inkább a Kirby's Return to Dream Landet ajánlanám, esetleg a new super mario brosh wiit az sem lett túl nehéz ... habár 4 évesnek nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!