Eclipse_o.O kérdése:
Trackmania Nations ESWC, United, Sunrise, Vagy Forever Cd Kulcs?
Figyelt kérdés
Nekem Kellene Cd kulcs ezekhez a játékokhoz mert sajnos amit én vettem az valamiért nem jó a cd kulcs! kérlek segítsetek nekem! :)2013. jan. 5. 16:41
1/4 anonim válasza:
Egy ilyen névvel találkoztam múltkor cod4-be, mint ami neked van. Véletlenül nem te voltál? :-D
Egyébként mi a gond a cd kulccsal? Nekem megvan origibe, igaz, régen azt hiszem valami weboldalon kellett érvényesíteni. Utána járok majd. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem én voltam! :) nem szoktam Cod4-ezni!
ezt írja: Enter your TMN login and your full-game key.
Warning: You can only authentificate one login and cannot change it after that.
This key has already been used for an account authentification.
és te szoktál játszani még?
2013. jan. 5. 18:24
4/4 anonim válasza:
Tulajdonképpen ez csak annyit ír, hogy: Csak egy login(én accountnak hívom) tudsz hitelesíteni és később ezt nem változtathatod meg. Utána meg azt írja, hogy ezt a kulcsot használták már hitelesítésre. Biztos nem használtad előtte a kulcsot aktiválásra? Az a baj, hogy e téren homok az agyam, mert én nagyon-nagyon rég aktiváltam a kulcsom és akkor még más volt minden. Bent lévő játékosokat érdemes körbekérdezgetni, biztos segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!