Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen városépítés játékok...

Milyen városépítés játékok vannak?

Figyelt kérdés
Valamivel szeretnék játszani de nem magyon találok normálisat.
2013. jan. 5. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Sim City.
2013. jan. 5. 12:22
 2/2 anonim válasza:
Én is keresek ilyesmit. De sajnos a Netről csupa fertőzött silányság szedhető le. A Sim City Társadalmak Deluxe szenzációs. A Sim City IV-et én speciel utálom. Megvettük, de szerintem borzasztó. Semmit sem Te tervezel meg, a házak "kinőnek a földből". Randák, elavultak - európai jellegű, lepukkant épületekkel. A Sim City V. már egy online kapcsolatot igénylő PC-s játék, de azt sem érdemes leszedni Netről, mert csak fertőzött szemetek (a Torrentesek is!). Sokak gépét kinyírta már, mert nem rendelkeztek vírusvédővel, vagy jobbféle vírusvédővel. Teljesen megbízható vírusvédelem sajnos alapból nem létezik... Két megoldás maradt: olyan barát, ismerős, aki rendelkezik a Sim City Társadalmak Deluxe-szal (magyar nyelvű) vagy Sim City V.-tel, és feltelepíted magadnak az övét (kiírod előtte lemezre), vagy kemény, ropogós forintért megveszed. A Sim City Társadalmak Deluxe már 3800 Ft-ért megvehető - HA(!) megtalálod még egyáltalán a megrendelhetőségét a Neten. A Sim City V. azonban nagyon új, borsos hát az ára is.
2013. márc. 16. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!