Valakinek nincs egy megvehető World of Tanks accountja amiben legalább tier IV, tier V tankok vannak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 09:11
1/5 anonim válasza:
tier 4 tankokat 1 nap alatt ki lehet farmolni, az 5-os meg 1 nap ha jol jatszol
2/5 anonim válasza:
nekem fullos kv1 em van V szintu...meg van azon az agon felfel egesz VIII szintuig csak ahoz kell credit xp viszont nem mert en mar megszereztem,es meg van par 4 es vele...US szerveren,nezd meg a jatekos keresoben Nevem94 et
3/5 anonim válasza:
tényleg nem kell sok elérni a 4-5 szintű tankokat. Ha meg nagyobb kell akkor vegyél egy prémium tankot aranyért. Bár 0 tudással csak a csapat kárára válsz ha ott kezded el a pályafutásod.
4/5 akdestroyer válasza:
Nekem van eladó accountom 2db CW képes Tier10 tankkal, prémtankkal, illetve egyéb Tier9-8-7-6 tankokkal, és 1300as effel. Ha írsz elérhetőséget akkor írok bővebben a részletekről és majd megegyezünk.
5/5 anonim válasza:
látszik, hogy hiába van leírva szinte minden csata előtti a tipp dobozba hogy 'ne kereskedj az accountoddal, ne oszd meg másokkal' stb.
nem éri meg a kockázatot hogy kibannoljanak, ha már ennyi energiát belefektettél a játékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!