Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A StarCrafttal hogyan lehetne...

A StarCrafttal hogyan lehetne úgy multiplayerezni, hogy a játék nem eredeti, és a CD-key sem?

Figyelt kérdés

2013. jan. 5. 09:07
 1/5 Chruser ***** válasza:

Melyikkel?

Az 1-el vagy a 2-vel?

A kettővel sehogy, az egyel pedig csak LAN-ba tudjátok nyomni, máshogy azzal se megy.

Mind a két játék a Battle.Net-en fut, az egy a régebbin, a kettő az egy újon, de a lényege ugyanaz; nem tudsz belépni csak egy eredeti játékkal és kulccsal meg egy érvényes felhasználóval.

2013. jan. 5. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
A kettőt szerintem sehogy. Az 1 és a BroodWar mehet LAn-ban, vagy alternatív "bnet" szervereken (ha még van működö).
2013. jan. 7. 09:46
 3/5 Fallen Angel Z válasza:
A 2vel is tudsz multizni! Persze ha nem veszed meg, csak nagy megkötésekkel de legalább lehet. A blizzard oldaláról letöltöd és a standard edition ingyenesen játszható! Ha jól tudom működik benne az 1v1 2v2 3v3 és ezek változatai gépekkel! Azonban csak a Terrán játszható!
2013. jan. 30. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Előzőhöz: a starterrel lehet néhány mapon játszani terrannal custom módban mások ellen is azt hiszem. Esetleg FFA-ban is (?). A kérdés viszont "nem eredeti" verzióra vonatkozott. Ilyennel nem jutsz be a bnetre , "alternatív" szerverről pedig nem hallottam eddig.
2013. febr. 1. 11:27
 5/5 Fallen Angel Z válasza:
Alternatív szerverről nem tudok. Gondolom a kérdés lényege az volt hogy anélkül multizzon hogy megvenné a játékot. A starter edition egy ilyen megoldás mivel INGYENESEN és hivatalosan letölthető! FFA-t nem tudom hogy engedélyezi-e, amiben 1000%osan biztos vagyok az 2v2 mivel én is azon játszottam! Igen azt elfelejtettem hozzátenni hogy nem mindegyik mapon enged játszani,de ingyen ne is várjunk többet.
2013. febr. 6. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!