A GTA IV-ben mit kell csinálni ebben a küldetésben?
Figyelt kérdés
Playboy adja a küldetést.El kell vinni Playboyt egy autóhoz,amiből ki kell venni egy mesterlövész puskát.Egy lift segítségével fel kell menni a felhőkarcoló tetejére,ahol Playboy elkezd távcsövezni,nekem pedig a puskával le kell lőnöm 3 embert,akik darukon állnak.Lelőttem a 3 embert,de ekkor jön egy negyedik,akit sehol sem találok a puskával.Szerintem hatőtávolságon kívül van,hiszen a térkép szerint pont szemben állok vele,de nem találom sehol.Visszamentem a lifthez,de Playboy nem jött velem.Akkor onnan kell lelőnöm azt az embert?Vagy hagyjam ott Playboyt?2013. jan. 4. 23:04
2/3 anonim válasza:
hagyd ott és menj be az építkezési területre.
sokan lesznek, lassan haladj és szedj le mindenkit messziről.
én úgy csináltam hogy nem csak a darusokat szedtem le a felhőkarcoló tetejéről hanem még akit láttam a területen, így kevesebb ember jön majd szembe mikor lemész.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jan. 5. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!