Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem megy át a játék az...

Miért nem megy át a játék az iphonemra?

Figyelt kérdés

Csináltam olyat, hogy pc-n szedtem le a netről játékokat, és ahogy leszedtem már itunes formátumba voltak. Ott simán rákattintottam és tudtam szinkronizálni. Regisztráltam, hogy még több játékhoz hozzátudjak férni, sikerült. Szedtem le onnan is játékokat, de amikor szinkronizálom, nem küldi át. Ha rámegyek a telóra, és ott a Apps-ra és ott szinkronizálom, akkor ha végzett, kiveszi a pipát..

Mi lehetne a gond?

Válaszokat köszi !

2013. jan. 4. 20:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
De csináltad amit kíírt? DFU módba kell rakni, és hacsak nem hardware hibás az iPhone 100% hogy érzékelni fogja
2013. jan. 7. 16:19
 12/22 A kérdező kommentje:
elég buta kérdés lesz, de az lehetséges, hogy nem tudom kikapcsolni? hosszan megnyomom, akkor csak az jön ki, hogy tölti. ( [link] )ha akkor is megnyomom hosszan, akkor elsötétül, de nem kapcsol ki.
2013. jan. 7. 18:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Olyankor ki van kapcsolva, és attól még DFU módba tudod rakni
2013. jan. 7. 19:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Am az pont nem az hogy tölti, hanem hogy dugd be tölteni :)
2013. jan. 7. 19:42
 15/22 anonim ***** válasza:
(am nem lehet hogy csak a kábel rossz? :DD)
2013. jan. 7. 19:42
 16/22 A kérdező kommentje:

öö ja tényleg . :S

ajj feladom. megcsinálom amit kér, és kiírja, hogy nem jó -.-

most már mérges vagyok. :S

Hát eddig jó volt a kábel.. mekkora az esélye hogy, tegnap vagy tegnap előtt romlott el ?! :D

2013. jan. 7. 19:51
 17/22 A kérdező kommentje:

a sorrend az úgy van, hogy :

benyomom a kikapcs gombot -> nem engedem el, és lenyomom a home-t -> elengedem a home-t. nem?

2013. jan. 7. 19:52
 18/22 anonim ***** válasza:
2013. jan. 7. 21:35
 19/22 A kérdező kommentje:

háh, ez már hihetetlen.. úgy csinálom és nem jó. :S

de már alapból amikor benyomom a bekapcsolót, már akkor felvillan ez a "tedd a töltőre" jel..

2013. jan. 7. 22:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Amikor DFU-ba rakod akkor sötét marad a képernyő, vagy akkor is mutatja hogy dugd töltőre?
2013. jan. 7. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!