XBOX kar PC-hez?
Figyelt kérdés
Ugyebár az xbox kontroller vége usb-s. És ha én azt beszurom a gépbe fog rá reagálni a játék ?
Vagy hol tudok olyan kontrollert venni ami olyan mint az xboxé ? eddig csak ps-es kontrollert találtam ami nekem nem nagyon jön be
2013. jan. 4. 04:00
3/8 A kérdező kommentje:
Aham... köszi szépen, ha én ezt esetleg xboxnál is akarom hasznalni fog müködni ?
2013. jan. 4. 10:50
4/8 anonim válasza:
Persze én is használom mind2-höz, pc-hez meg box-hoz is :D
5/8 A kérdező kommentje:
Oké akkor tökre megéri, kb ennyiért veszek xboxhoz vezeték nélkülit de azt csak xbox hoz használhatom, így legalább pc-n is pro tudok lenni :P :)
2013. jan. 4. 21:10
6/8 anonim válasza:
Szerintem megéri PC-hez,én xbox360 controllerrel játszok autós játékokat pl. mert billentyűzeten elég gagyi lenne, a kormánypad meg sok helyet foglal
7/8 A kérdező kommentje:
en azert szeretnek joypadot (kontrollert) hogy ne üssem szétt a laptop billentyűjét :)
2013. jan. 5. 00:53
8/8 anonim válasza:
Nem nagyon szimulátorozok. Talán egy fél éve hogy driver s.f-oztam. Nekem főleg a hack and slash pl devil may cry, darksiders stb-hez meg az Assassins Creed-ekhez kell. De tökéltes szimulátorokhoz is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!