Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játék az a petange?...

Milyen játék az a petange? Valaki tud róla valamit?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
igeen:D nem tudom pontosan hánnyal,de golyókkal játsszák.ilyen kis nehéz golyók kb teniszlabda méretűek+egy picike fagolyó.egy hosszúkás pályán el kell gurítani a kis fagolyót és a következőkben az a lényeg hogy a nehézgolyókat minél közelebb gurítsuk a kis fagolyóhoz.csapatokban játsszák.ha jól emlékszem ha eltaláljuk a fagolyót az pontlevonás:Dde nem biztos,régen játszottam.de jó játék nagyon:D
2009. aug. 26. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is petanque :)

és a kis fagolyó az "öcsi" ahhoz kell közel dobni a golyókat. (2-2 ellen 3 golyó, 3-3 ellen pedig 2 golyóval játsszák, mert a pályán nem lehet több 12 golyónál) Ha rádobod az öcsire az nem jelent pont levonást.. de tudod mit inkább adok egy linket a szabályokról, mert most nincs kedvem leírni :D

[link]

2009. aug. 26. 15:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! Ezek szerint azért nem találtam róla semmi értelmeset, mert nem így kell leírni. Gólyatábori programként volt felsorolva és ott így írták.

Még egyszer köszi!

2009. aug. 26. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!