A counter strike source ba melyik mappa felelős a jobb felső sarokba kiirt dolgokért hogy ki kit ölt meg?
Figyelt kérdés
csak mert letöltöttem egy skin pakkot és azt is megváltoztatta annyira hogy csak annyit ir ki hogy j2013. jan. 2. 12:43
1/5 anonim válasza:
Az inkább szeritnem config kérdése... Cseréld le a config.cfg és az userconfig.cfg-det...
2/5 A kérdező kommentje:
megpróbálom de cfg n nem változtattam semmit
2013. jan. 2. 18:29
3/5 A kérdező kommentje:
nem vált be :( am csak 7 mappán változtattam materials models particles resource scripts sound meg vgui
2013. jan. 2. 18:50
4/5 anonim válasza:
amit letöltöttél materials models particles resource scripts sound meg vgui mappákat így másoltad be akkor elbaxtad
5/5 A kérdező kommentje:
rájöttem már , ujra raktam az egészet aztán jó lett
2013. márc. 11. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!