Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A gates of andarron ndvezetü...

A gates of andarron ndvezetü játékba tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés
a gates of andaron nevezetü játékba 8.-ra törik fel az emailomat és kirabolnak a nagykarik nemhiszik el nemtudvalaki egy goldhackot kérlek amimüködik is mertha lenne pénzem akkor nemldnnegond hoby feltörik de hogytőrik fel egy 85 két 80 -as a többi 90-ven ful +20-as cucokal kérlek titeket hogy töltsetek fel hackot ami müködik és a linket küldjétek el itt komiba thx,ja és a sok jokari nincsmeg mert ezeket törték fel sajnos. tudnátok küldeni nekem?

2013. jan. 1. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Magyarul egyszerü hacker akarsz lenni 1 gáz játékon .

Ha meg feltörtek írsz a supportnak eszed lehetne 1 kevés.

Wowon csak a goldomat lopták el és a GMek a seggem nyalták kb ki hogy maradjak .. pedig van 10millió fizető játékos.

2013. jan. 1. 20:06
 2/3 Alenn válasza:

Üdv! :)

Az írásod alapján kb 9-10 éves lehetsz és nem lehetsz valami okos, ha ennyi hülyeséget összetudtál írni, de mindegy is. Hackelni minden játékban TILOS. Ha nem tudsz normálisan játszani, akkor inkább térj vissza a kisautókhoz... :)

2013. jan. 1. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Hülyeség nekem 2 szer minden holdkövem és cucom elviték irtam GM nek és adtak uj jobb cucokat hogy maradjak
2013. febr. 5. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!