Nektek mi a véleményetek a Sims 3 Évszakokról?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy tényleg olyan jó-e, mint ahogyan írják, és nem szeretném fölöslegesen megvenni, ha esetleg nem olyan jó. Szóval kinek milyen a véleménye róla? :)2013. jan. 1. 16:15
1/3 anonim válasza:
Nagyon jó játék,de hamar megunod.
2/3 Lilith1994 válasza:
igazából nekem nagyon tetszik. Csak a téli rész egy picit unalmas, mert azt hinné az ember hogy az valami nagy durranás, mert ugye karácsony meg mi egyebek, de igazából nem az van amire gondolsz...az unalmas de a többi szerintem jó. meg nagyon szépen meg van benne csinálva a havazás :) Szerintem érdemes meg venni. Érdekesebbé teszi a játékot :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem lehet megunni, mármint nálam is volt ilyen, hogy már felfedeztem mindent, de ha pl: van egy rendes családod, alapvetően benne van az évszak.
Ez egy olyan kiegészítő, ami segít jól beleélni magad.
Valahogy nem tudtam a "olyan, mintha mindig tavasz lenne" érzéssel azonosulni.
[Tudom régi a kérdés]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!