Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hamachi gondok!?

Hamachi gondok!?

Figyelt kérdés
a gond ott adodik amikor telepíteném ahamachi-t akkor mindig kiírja azt hogy"A rendszeren lévő Hamachi verziója újabb(2.1.0.294). Az alacsonyabb verzióra váltás előtt távolítsa el a programot."de hol van az a program és hogyan kell eltávolítani?esetleg okozhat károkat ha eltávolítom?segítsetek!!!!

2012. dec. 31. 20:00
 1/5 anonim válasza:

Ez amit kérdeztél... Hát ezt alap lenne tudni,de tényleg

1. Ez azt jelenti,hogy te régebbi verzióra akartál váltani,és az újabbakat kéne letörölni hozzá

2. EZ EGY RITKA NAGY HÜLYESÉG,szerinted mi baja lesz a gépnek ha letörölsz valamit? SEMMI,sőt megkönnyebbül

(nem bunkóságból,vagy lealázásból írtam semmit,de bocs ez azért alap)

2013. jan. 1. 12:07
 2/5 anonim válasza:

#1 Startmenü

#2 Vezérlőpult

#3 Programok Eltávolítása (A programok gomb alatt lesz kiírva kisbetűvel)

#4 Az előjövő listában megkeresed a hamachit (lehet hogy LogMeIn Hamachi néven találod,lehet h Hamachi csak simán,de ottlesz benne h Hamachi)

#5 Jobbegér rajta->Eltávolítás

#6 követed az előjövő képernyőn az instrukciókat

2013. jan. 1. 12:09
 3/5 anonim válasza:

1. Ez azt jelenti,hogy te régebbi verzióra akartál váltani,és az újabbakat kéne letörölni hozzá

2. Ez az alap,mert illene tudni szerintem,amúgy ha letörölsz akkor az életben SEMMI baja nem lesz,vagy ha te nem általánosan kérdezted,és csak a hamachi-nál,hogy okoz-e kárt ha letörlöd... Ez is nem,nekem is van hamachi-m,sőt van 3 hálózatom és már kb 4-szer telepítettem újra,de semmi baja nincs a gépemnek

2013. jan. 1. 12:11
 4/5 anonim válasza:
és bocsi az első válaszomért,mert azt kicsit eltúloztam,és nem tudtam,hogy kell törölni :D
2013. jan. 1. 12:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Már meg oldotam de azért kösz
2013. jan. 5. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!