Sims 3 évszakok folyton "kidob". Vajon miért lehet?
Előző vagyok.
Talán a memória nem elég, lehet, hogy azon menne túl, de nem tud (memóriabővítés jó lenne, ha nem laptop). De ha meg letöltötted, lehet simán hibás is a játék, és akkor cseszheted. Ha nincs biztonsági mentésed a játékról, az eddigi munkáid elvesztek.
Bocsi, de nem vagyok vmi jártas a szám.technikában, internet+játék+office, amit használok. Amikor plusz memóriát írsz, akkor a rendszer memóriára, vagy a helyi lemez memóriára gondolsz? Vagy őrült nagy hülyeséget kérdeztem (akkor inkább felejts is el a kérdést) :)
Az alapjáték, és a leszáll az éj, mindkettő eredeti, az évszakok nem (mielőtt megveszek vmit kipróbálom, mert különben nekem elég húzós lenne az ára próbálgatásként), ahonnan letöltöttem ott viszont többen írták, h nekik rendesen megy.
Köszi a választ
Xp van a gépemen.
Átpakolgattam másik meghajtóra,ahol van szabadon kb 45-50 Gb hely, ott kb 10 percig fut a játék, majd kilép. Most azzal próbálkoztam, h ne teljes képernyőn fusson a játék, hanem ablakban, így kb 30-40 percig megy simán, aztán kidob. De így a játék képi minősége enyhén szólva rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!