Mit csináljak az NFS World-dömmel? (Lentebb leírom mit ír ki)
Amikor teljesíteném a második napot (tehát amikor összegyűjtöm a gyémántokat), megááll a kocsi és kijön egy ilyen ablak:
Itt ugye a Day 2 (a második ablakra) kéne kattintani, de nem engedi (inaktív). Se a "Revivev streak"-re nem lehet kattintani, se a BOOST-ra, mert nincs is elég pénzem rá, úgyhogy csak a "Reset to Day 1"-re tudok, onnan meg visszavisz az első napra, igaz a pénzem (vagy mi a nyavaja) ott felül azon a hosszú csíkon nő, de nem lehet a 2. napra lépnem? Miért? Mit csináljak?
Nem lehet úgy, hogy megcsinálod az első napot, a másodikat meg 1 héttel később!
Ha nem csinálod minden nap, akkor resetelni kell az első napra, vagy vehetsz boost-ot és folytatod ahonnan abbahagytad.
Köszi, de amúgy egy ideig még naponta játszottam vele, de, amikor ezt kiírta már 2-jára, akkor kicsit elbizonytalanodtam és kb 1 hétig nem is játszottam vele, majd megint beléptem egy héttel később és a gyémántokkal már nem is foglalkoztam, de akkor meg is nézem mindjárt, hogy most jó-e!
#2 Neked, milyen volt az alapautód? És mikor kezdtél el a játékkal játszani?
Amúgy a "mert nincs is elég pénzem rá" szavakat a BOOST-ra írtam, hogy igazi Ft-om nincsen rá, hogy vegyek BOOST-ot! :D Nekem is 150 000 játékbeli pénzem van a 12-es szintemen! Mert az a jó, hogy amikor ezt kiírja, akkor legalább kapok érte zsét! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!