Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim steamen vásárlás?

Skyrim steamen vásárlás?

Figyelt kérdés
Meg akarom venni steamen de akárhányszor rákeresek csak a High Definition Patchet adja ki es ha jobban utánakeresek akkor azt írja hogy az én régiómban nem elérhető.Pedig haverjaimnak is megvan és ugyanott laknak mint én.Ez mit jelent?

2012. dec. 31. 06:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Magyarországon nem lehet megvásárolni Steam-en keresztül. Szóval vagy boltból veszed meg, vagy szerintem az is működik, ha kapsz valakitől egy kódot hozzá.
2012. dec. 31. 17:31
 2/2 anonim válasza:

Igen. A Skyrim tényleg STEAM-es. Ez úgy működik hogy megveszed a Skyrimet boltban, kapsz hozzá 1 regisztrációs kódot. Ezt csak STEAM-en lehet aktiválni. Beírod STEAM-re az regisztrációs kódot és hozzá adja a STEAM játékaidhoz.

TIPP: Ne vegyél steamen ilyen nagy játékokat nem éri meg. az 1€-5€ közötti játékokat amiket nem lehet megvenni máshol azokat természetesen vedd meg. De pl: Az AC3 50€=15.000FT boltban meg csak 10.000FT

2013. jan. 12. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!